Afslanken met Powerslim

Power Slim

 

Wat is Powerslim

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten.

De beslissing om te gaan afvallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop investeren in een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

De ervaren diëtisten van PowerSlim kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding van je coach, ik dus.

Ook wanneer jij je doelen hebt bereikt, blijf ik je nog een jaar lang begeleiden, zodat je je gewicht ook leert behouden. Om jouw nieuwe, koolhydraatarme levensstijl voort te zetten en in balans te blijven, hebben we een unieke productlijn ontwikkeld; PowerSlim Balance.

Nog een voorwaarde voor succes: we hebben het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

 

Hoe werkt Powerslim

PowerSlim betekent niet minder eten, maar ánders eten!

Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag.

Van afvallen…

In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment.

Via de overgangsfase…

In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten.

Naar een stabiel en vitaal leven…

Ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim.

Persoonlijke coaching

We vinden het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject.

Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.

 

Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

 

En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

Wetenschappelijk

Tot voor kort dacht men dat minder calorieën eten de meest effectieve manier was om gewicht te verliezen. Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vet inname het meest effectief is als het gaat om verlies van lichaamsvet met behoud van vetvrije massa.
Deze methode zorgt er niet alleen voor dat je meer vet verliest, het is ook makkelijker vol te houden.  Onderzoek toont ook aan, dat een voedingspatroon rijk aan eiwitten en met een laag suikergehalte de enige manier is, om het bereikte streefgewicht vast te houden op langere termijn.

Wat kost het?

Bij het berekenen van de kosten van Powerslimdieet u rekening te houden met de volgende factoren:

  • Hoeveel kilo wilt u afvallen?
  • Hoeveel is uw maag gewend om dagelijks te moeten verwerken?
  • Welke kosten heeft u momenteel aan uw dagelijks voedsel?
  • U mag ervan uitgaan dat u in fase 1 van het Powerslimdieet ongeveer tussen de € 10 en €15 euro per dag betaalt Hou er vervolgens rekening mee dat u hier het bedrag van uw ongezonde eetgewoontes moet aftrekken. (snoep, koeken, alcohol, …)
  • Wanneer u alles in rekening heeft gebracht, stelt u zich dan de vraag hoeveel een gezonde levensstijl met een gezond gewicht voor u waard is.
  • Vrijblijvend informatiegesprek (15min) gratis.
  • Vrijblijvend adviesgesprek (1uur) inclusief body-analyse 49 euro.
  • Starterspakket: producten voor 8-10 dagen, shaker, kookboek, mineralen en vitamines voor een maand 159 euro. Wekelijks consult met aankoop van minimum 3 producten, advies inbegrepen. Wanneer er niet voldoende PowerSlim producten worden aangekocht wordt voor het advies 25 euro aangerekend.
  • Na het bereiken van jouw streefgewicht kun je nog een jaar kosteloos komen wegen mits aankoop van minimum 3 producten.

Contact

Voor meer informatie kan je hier contact met me opnemen.