Eetbuien onder controle krijgen, hoe doe je dat?

Afvallen is één ding maar op gewicht blijven is net zo belangrijk. Tijdens het PowerSlim programma coach ik je, nadat je je streefgewicht hebt bereikt nog een jaar lang. Zodat je leert om je gezonde leefstijl voort te zetten.

Uit ervaring weet ik dat het soms best lastig kan zijn, om ineens zelf verder te moeten en minder houvast te hebben aan weekmenu’s, PowerSlim producten en jouw wekelijkse begeleiding. “Kies ik af en toe voor aardappelen en pasta of vermijd ik altijd koolhydraten? En doe ik dit alleen bij de avondmaaltijd of laat ik ook mijn boterhammen in de ochtend achterwege?” Om over alle keus in de supermarkt nog maar niet te spreken. Ik help je graag bij al deze, soms lastige, keuzes!

Soms nemen je emoties het ook wel van je over en krijg je een “eetbui” die sterker is dan je wilskracht!
Om jouw gewicht te behouden adviseer ik je dat je op je eetpatroon blijft letten, en blijvend minder koolhydraten en meer eiwitten eet. Bewust te worden wanneer je wilskracht wordt uitgedaagd en alert te zijn op de signalen van een eetbui. Met een stappenplan leer ik je hiermee om te gaan.

Wanneer je het PowerSlim programma bij mij gevoldgd heb begeleid ik je graag in deze volgende stap, maar regelmatig geef ik ook workshops over dit thema. Interesse voor een workshop, stuur een bericht via bijgevoegde link of kijk bij acties.