Bloemkool anders dan anders…

Bloemkool, anders dan anders….

 

Nodig voor 3 tot 4 personen:

  • 1 bloemkool
  • ras-el-hanout (Marrokaanse kruidenmengeling)
  • olijfolie
  • verse bladpeterselie of koriander of basilicum

Beginnen maar….

Rasp dat bloemkool fijn of haal hem door de groentemolen.

Roerbak de bloemkool met olijfolie in de wok op hoge temperatuur, voeg voldoende ras-el-hanout toe. De bloemkool mag beetgaar zijn, knapperig, niet plat. Vlak voor het opdienen voeg je de fijgehakte platte peterselie  of koriandere of basilicum toe. Of probeer het eens met telkens andere verse kruiden, zo heb je variatie!

Serveer met vis of vlees of voor de vegetariërs, voeg wat fijngehakte noten toe, je kan eventueel afwerken met wat geraspte kaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *