Knäckebrood met chiazaad

Dit het je nodig voor 25 stuks:

70g chiazaad
125g lijnzaad
80g zonebloempitten
60g sesamzaad
55g pompoenpitten
3dl water
1tl zout

Zo maak je het:
Doe alle ingrediënten in een grote schaal en roer goed.
Laat 5 minuten rusten maar roer af en toe, het deeg wordt stilaan droger.

Verdeel het deeg over een bakplaat met bakpapier en maak een verdeling, zo kan je ze beter breken na het bakken.

Bak ongeveer 1uur en 20 minuten tot het lichtbruin en knapperig wordt.

Opmerking:
De crackers kunnen er wat grijs uitzien na het bakken, maar dat is geen schimmel, het komt door de chiazaadjes die geweld zijn.Je kan ze naar hartelust bijkruiden met je lievelingskruiden.
Bewaar in een koekjestrommel met een zakje rijst, zo blijven ze lang droog en knapperig

Per stuk:
KCAL: 85
KOOLHYDRATEN 2g
PROTEÏNEN: 4g
VET: 7g