Succesverhaal Karin – 14kg

Had je al eerder een dieet gevolgd?
Ik heb al verschillende diëten gevolgd. Ooit ben ik 10 kg afgevallen met een streng dieet, maar al snel waren die kilootjes er terug bij.
Wat vond je fijn aan het PowerSlim programma?
Dankzij het PowerSlim programma en met behulp van mijn coach Erna, ben ik op 7 maanden tijd 14 kilogram afgevallen en heb ik geen honger moeten lijden.
Vond je het zwaar?
Als je de raad van je coach opvolgt en gemotiveerd bent gaat afvallen wel. Al ging het in het begin niet zo snel vooruit als ik gehoopt had, maar ik heb doorgezet en daar ben ik nu blij om want ik pluk er de vruchten van en voel me weer goed in mijn vel.
Ik vond het helemaal niet zwaar omdat de PowerSlim producten lekker zijn en ik met behulp van het advies van mijn coach een ander gezond eetpatroon heb ontdekt dat ik nu kan verder zetten.
Hoe voel je je nu?
Ik voel me SUPERGOED! Het is zo fijn om kleding te kunnen kopen waar je eindelijk in straalt.
Wat heb je geleerd?
Ik heb geleerd om gezond te eten en ik weet nu dat ik die zoetigheden helemaal niet nodig heb.
Hoe heb je de persoonlijke begeleiding van een coach ervaren?
Het is leuk om elke week naar je coach te gaan. Steeds gaf Erna me goede raad, wanneer ik even een dipje had, stond ze voor me klaar om me weer te motiveren. Erna is een TOPCOACH.
Samen hebben we dit gedaan, goed advies van de coach en ik ben best trots op mijn prestatie!

Als coach over Karin:

De start verliep niet zo vlot als het algemene gemiddelde van de PowerSlimmers, maar Karin hield de moed erin en na wat bijsturing was ze goed vertrokken. Ze ging steeds aan de slag met de raad en de tips die ze kreeg en was enthousiast over de recepten die ik haar meegaf en ze steevast uitprobeerde.
In de 2de fase, waanneer de kort bij haar streefgewicht zat bleef Karin wel vlot afvallen en de app om op gewicht te blijven is een vriend geworden die ze met de nodige kritiek benadert. FANTASTISCH gedaan Karin, ik ben SUPERTROTS op jou!