Succesverhaal Linda D.R.

Hoe heb je het Power Slim programma bij Balance-Fit ervaren?
Het powerslim programma vond ik verrassend gemakkelijk om te volgen. Na vele diëten, is het mij eindelijk gelukt om mijn overgewicht kwijt te geraken. Met 6 maaltijden per dag ging dat wel goed, maar toch had ik nog steeds honger. In het begin at ik dan een tussendoortje extra, tot mijn lichaam zich had aangepast aan mijn nieuwe eetgewoonte. Ik heb me steeds strak aan het programma gehouden. Ik heb dit gevolgd omdat ik toch 15 kg te zwaar was. Als fervent fietser is het toch moeilijk om een berg te beklimmen met het overgewicht dat ik had. In het begin vond ik het niet zo zwaar alhoewel ik sommige dingen zoals fruit wel miste. Mijn geluk was wel dat ik alles lekker vond zoals de granola en repen en de rest. Naargelang de kilootjes eraf gingen kon ik mij er goed aan houden want het gaf een geweldig resultaat. Op 3 maanden tijd was ik 15 kg kwijt.
Ik voel mij nu super goed en voel dat het gemakkelijker klimmen is op een berg met mijn fietsje. Ik heb geleerd op een gans andere manier te koken en te eten en thuis vinden ze het ook nog lekker.
Mijn coach heeft mij super geholpen en ik zie nog altijd uit naar onze bijeenkomst om nog vragen en steun te vinden bij haar. Zij heeft mij elke keer goed gestimuleerd.

Hoe heeft je coach jou ervaren?
Ik zie Linda nog binnen komen half mei vol goede moed, maar wat ze er meteen bij zei was: ” Ik ga er vol goede moed aan beginnen, maar weet dat ik het na een tijdje beu zal zijn, en dan zondig ik!” Ik dacht bij mezelf, dit wordt hier een weg met vallen en opstaan. 🙂 Niet is echter minder waar in plaats van een steile beklimming werd het een vlotte ‘afdaling’! Elke week op het consult zagen we het cijfer op de weegschaal naar beneden gaan. Op 3 maanden tijd slaagde Linda erin om 15.9 kg af te vallen. Zelfs na haar 20 dagen vakantie, was ze 4 kg lichter, dat doen er haar maar weinigen na! Linda ik ben SUPERTROTS op jou en ik weet zeker dat je erin slaagt om dit nieuwe gezonde gewicht te houden, omdat je blijft op controle komen en je jezelf een nieuwe levensstijl heb eigen gemaakt!