Mijn eigen succesverhaal!

Mijn naam is Erna Jordens en ik moet zeggen, het was toch wel een drempel om te nemen, mijn eigen verhaal op mijn website…

Hetgeen mij geholpen heeft om mijn “schaamte” opzij te zetten is het feit dat ik bij elke foto, campagne die ik zie in functie van afslanken, ik mezelf altijd afvraag of dit wel een ECHT verhaal is, dan wel een reclame-stunt!

Wel hierin kan ik je alvast gerust stellen, dit is geen reclame-stunt, dit is een ECHT verhaal. Sinds mijn 16de is de weegschaal mijn vijand. Ik krijg geen controle over dat ding. Het cijfer dat daarop verschijnt staat me niet aan. De enige manier om het naar beneden te krijgen is mezelf uithongeren…. Ik kan wel zeggen dat ik na 37 jaar elk dieet geprobeerd heb dat er op de markt is. Weightwatchers, klassieke diëtisten, Montignac, soepdieet, bloedgroepdieet, acupunctuur, hypnose, vermageringspillen…. noem het maar op en ik heb het geprobeerd. En… met succes… zij het dat dit succes de ene keer al wat langer duurde dan de andere keer.

Uiteindelijk had ik het opgegeven en mijn volslanke lichaam aanvaard in de hoop niet meer bij te komen. Helaas, de kilo’ s bleven plakken en ik kreeg er een hoop klachten bij: gewrichtspijnen, pijnlijke voeten, rugpijn, zweetaanvallen, slecht slapen, verminderd libido, humeurigheid . ….

In het voorjaar van 2016 zie ik mijn collega’ s kilo s kwijt spelen met een proteïnedieet en denk: “ Misschien moet ik dat ook nog eens proberen? “ Echt overtuigd ben ik niet, het ontbreekt me vooral aan moed om eraan te beginnen en …. ik heb geen zin in shakes…

Tot ik bij onze dierenarts langs ga voor de inenting voor onze hond Bazil en ik het schitterende resultaat van Powerslim zie. Ik vraag of zij het wonderdieet heeft ontdekt? Zij legt mij het principe uit en ik ben opnieuw gewonnen en hervind wederom de moed om er vanaf 1 september weer in te vliegen!

10 maanden later woog ik 30 kg minder, voelde me een pak fitter, waren al mijn fysieke klachten verdwenen en heb ik inzicht in mijn eetpatroon en de invloed daarvan op mijn gewicht.

Ondertussen zijn we weer meer dan 2,5 jaar verder, ik ga niet zeggen dat de weegschaal mijn vriend geworden is, maar ik heb er nu wel controle over en niet omgekeerd en dat is het voornaamste. Ik hoef mezelf hiervoor niet uit te hongeren. Ik ben en blijf een Bourgondiër die graag lekkere dingen eet en drinkt. Dat kan ik nog steeds, maar nu kan ik ook mijn kledingmaat behouden en mijn gewicht stabiel houden. Dat is het grote verschil met voorheen…. dat….  en drie keer in de week genieten van mijn beweegmomenten: yoga, zwemmen, tennis of wandelen…

Ik doe mijn verhaal en ben als coach gestart omdat ik hoop een inspirator te zijn voor iedereen die met zijn gewicht en gezondheid worstelt en er geen evenwicht in vindt. Misschien is Powerslim ook iets voor u. Neem vrijblijvend contact voor een afspraak.